Zákon o priemyselnom vlastníctve (??) kodifikačné otázniky - Klinka, Tomáš
Systém práva duševného vlastníctva. Právo priemyselného vlastníctva v súčasnosti. Kritika súčasnej úpravy práva priemyselného vlastníctva. Prehľad vybraných kodifikácii v zahraničí.