Vodná energia - obnoviteľný zdroj energie (malé vodné elektrárne) - Šinský, Peter
Analýza možností uplatnenia vodnej energie ako zdroja obnoviteľnej energie. Malé vodné elektrárne (MVE) v SR a ich potenciál. História MVE na Slovensku. Postavenie MVE v Európskej únii. Technológia MVE. Dopady na životné prostredie. Legislatívne bariéry. SWOT analýza vodnej energie.