Balanced Scorecard ako nástroj zvyšujúci odolnosť podniku proti kríze - Géčová, Anna, 1982-
Moderné koncepty merania a stanovenia výkonnosti podniku. Vhodné využitie dostupných zdrojov, podniková stratégia a aktuálne podmienky trhu. Balanced Scorecard ako nástroj prekonania krízových následkov.