Hedging ako nástroj zvyšovania odolnosti podniku - Badura, Peter, 1978-
Stratégie, ktoré môžu podnikom napomôcť zvýšiť svoju odolnosť voči nepriaznivým vplyvom. Hedging ako nástroj na zabezpečenie sa podniku voči nepriaznivým vplyvom, najmä cenovým pohybom. Podstata a ciele hedgingu.