Komparácia daňových systémov v krajinách EÚ - Korytárová, Zuzana
Reformy daňových systémov v krajinách. Optimálne zdaňovanie. Progresívny a proporcionálny daňový systém. Duálna daň z príjmov, komprehenzívna daň, daňová sadzba.