Internacionalizácia malých a stredných podnikov - Fetisovová, Elena
Zabezpečenie potrebného objemu kapitálu na internacionalizáciu a získanie informácií o finančných mechanizmoch potrebných na financovanie medzinárodných aktivít pre malé a stredné podniky.