Podnikateľskí anjeli a financovanie start-upov - Fetisovová, Elena
Financovanie podnikov prostredníctvom podnikateľských anjelov. Inovačné systémy, ktoré okrem kapitálu prinášajú skúsenosti a kontakty. Podnikateľskí anjeli ako individuálni investori a ich rozvoj v Európe.