Pôsobenie podnikových zásob na úroveň krátkodobých finančných zdrojov - Kubranová, Magdaléna, 1956-
Optimálne riadenie a investovanie do zásob, predstavuje jednu z najväčších finančných položiek podnikov. Strategické rozhodnutia v systéme investovania a riadenia zásob v podniku.