Náklady kapitálu a ďalšie faktory ovplyvňujúce finančnú štruktúru malých a stredných podnikov - Černá, Simona
Problematika nákladov kapitálu a možných faktorov, ktoré ovplyvňujú finančnú a kapitálovú štruktúru podnikov. Zmeny vplývajúce na rozhodovanie o finančných zdrojoch podniku. Finančné riadenie a ohrozené skupiny podnikov.