Možnosti určenia nákladov podniku na získavanie a viazanie kapitálu - Podmajerská, Katarína
Faktory, od ktorých závisí výpočet, získavanie a viazanie kapitálu v podnikoch. Rozhodovania o finančnej a kapitálovej štruktúre podniku. Modely výpočtu nákladov cudzieho a vlastného kapitálu.