Podpora výskumu a vývoja v podobe daňových stimulov - Vavrová, Katarína, 1960-
Fiškálna podpora výskumu a vývoja. Dva typy podpory: daňový stimul a priama dotácia štátu. Štátna pomoc a investičné stimuly v SR. Opatrenia pre podporu výskumu a vývoja v rámci štátov EÚ.