Priemyselná výroba – pilier ekonomického rastu
Dobrý daňový systém, voľný a spravodlivý obchod, rozvoj vzdelávania, energetická efektívnosť, technológie a inovácie – to sú faktory úspešnej stratégie modernej priemyselnej výroby.