Outsourcing IT služieb včera, dnes a zajtra - Bróska, Michal
Nové informačné technológie a skúsenosti firiem menia model outsourcingu služieb IT, ako sme ho poznali posledných desať rokov. Dekáda veľkých outsourcingov.