Hodnotenie finančnej situácie podnikov Slovenskej republiky v rokoch 2006 až 2012 - Tóthová, Alena, 1968-
Vývoj a výkonnosť slovenskej ekonomiky v uvedenom období rokov 2006 až 2012. Opatrenia, ktoré umožnili podnikom dosiahnuť úspech aj v krízovom období a činitele odolnosti podnikov v kríze.