Ako správne merať starnutie populácie - Pružinský, Patrik
Ekonomické dôsledky starnutia populácie. Demografické trendy v Európe. Rôzne spôsoby merania starnutia populácie. Chronologické a perspektívne ukazovatele starnutia populácie v EÚ.