Aktuálne problémy slovenskej ekonomiky - Fifeková, Elena
Dlhová kríza a nepriaznivý vývoj externého makroekonomického prostredia. Exportná výkonnosť ekonomiky SR ako jeden z rozhodujúcich faktorov, ktoré pozitívne ovplyvňujú ekonomický vývoj Slovenska. Štruktúrne aspekty vývozu zo SR. Neprepojenosť medzi hospodárskym rastom a zamestnanosťou. Verejné financie SR a potreba ich konsolidácie.