Reálna konvergencia Slovenska - Valach, Matej
Konvergencia Slovenska a jej status v rámci krajín V4. HDP na obyvateľa v parite kúpnej sily. Pomer cenových hladín. Medziročný nárast reálneho HDP. Vývoj reálneho HDP. Celková zamestnanosť.