Financovanie exportu Eximbankou SR - Bikár, Miloš, 1973-
Úloha a postavenie EXIMBANKY SR. Portfólio poskytovaných služieb, uľahčujúce klientom vstup na zahraničné trhy. Využitie produktov a eliminácia rizík spojených s medzinárodným obchodom.