Teoretické vymedzenie finančnej krízy a jej vplyvu na vybrané ukazovatele poistného trhu - Snopková, Andrea, 1987-
Teoretické vymedzenie finančnej krízy. Analýza vplyvu finančnej krízy na slovenský poistný trh.