Riadenie a monitorovanie činnosti podniku využívajúceho rizikový kapitál - Strižencová, Michaela
Monitorovanie podniku zo strany poskytovateľa rizikového kapitálu. Aktívna spolupráca pri podpore spoločnosti vo všetkých oblastiach jej činnosti. Zapojenie investora do činnosti podniku.