Ku klasifikácii dôchodkových systémov - Toma, Ján
Dôchodkové systémy a ich klasifikácie. Prístupy ku klasifikácii penzijných systémov z pohľadu OECD, Svetovej banky a Medzinárodnej organizácie práce. Charakteristika slovenského trojpilierového dôchodkového systému na základe týchto prístupov. Charakteristika univerzálnych kritérií pre klasifikáciu každého zvoleného režimu individuálneho pripoistenia.