Ekonomické rozhodovanie použitím Markovových reťazcov - Mihalechová, Jana, 1988-
Posúdenie na základe Markovových reťazcov, či vopred vybraná predajňa maloobchodnej siete bude vhodná na investovanie. Zistenie, na základe akých pravdepodobností bude pozorovaná predajňa do budúcnosti spĺňať plánovaný obrat, a tým bude spĺňať požiadavku každého manažmentu pre úspešný návrat investícií.