Message mining - Sihelský, Patrik
Message mining ako dôležitá oblasť data miningu. Množstvo textových údajov, ktoré poskytuje dnešná informačná spoločnosť s rozvojom sociálnych sietí je neustálym zdrojom nových dát, ktoré je nutné spracovať. Message mining, ako časť text miningu má svoje špecifiká a obsahuje aj svoju podmnožinu email mining. Email mining využíva viacero algoritmov na spracovanie dát v nich obsiahnutých.