Existuje univerzálny nástroj na meranie efektívnosti rozvojovej pomoci? - Lindtnerová, Klaudia
Analýza efektívnosti rozvojovej pomoci na základe zvolených štatistických metód. Dopad rozvojovej pomoci na makroekonomickej úrovni. Korelačná analýza rastu HDP a výšky poskytnutej pomoci.