Aktuálne koncepcie vodcovstva - Ljudvigová, Ivana
Príčiny rastúceho záujmu o "etické" teórie vodcovstva. Koncepcia slúžiaceho vodcovstva, duchovného vodcovstva a autentického vodcovstva. Prípadová štúdia: Joel Spolsky a jeho štýl slúžiaceho vodcovstva.