Environmentálna bezpečnosť a ochrana životného prostredia pred nežiadúcimi vplyvmi pri preprave nebezpečných látok - Čorba, Juraj, ml
Teoretický prehľad o súčasnej legislatíve v oblasti prepravy nebezpečných látok a možnostiach likvidácie potenciálnych havárií. Vplyv na životné prostredie.