Ecological aspects of economic growth in EU: eco-efficiency - Nežinský, Eduard, 1972-
Stratégia Európa 2020 a ciele národných ekonomík členských krajín EÚ . Analýza ekologickej efektivity použitím SBM (slack-based model) z kategórie DEA modelovania.