Trh poradenských služieb - Paráková, Romana
Pojem a podstata poradenstva. Subjekty poradenstva. Odberatelia poradenských služieb. Poskytovatelia poradenských služieb. Právny rámec poradenskej činnosti v podmienkach SR.