Analýza podnikateľských modelov a významu ľudských zdrojov personálno - poradenských podnikov na Slovensku - Pfundtnerová, Martina
Analýza súčasného stavu podnikateľských modelov personálno–poradenských podnikov. Význam ľudských zdrojov. Ľudský kapitál v podobe zamestnancov nositeľov know-how a kvality poskytovaných služieb a v podobe kandidátov predstavuje pre podnik zdroj príjmov.