Outsourcing v riadení projektov - Kormancová, Gabriela
Problematika využívania outsourcingu v projektovom riadení. Prezentácia výsledkov dotazníkového prieskumu, v ktorom sa skúmalo využívanie outsourcingu riadenia projektov vo vybraných podnikoch na Slovensku. Analýza vplyvu jeho zavedenia na úspešnosť realizovaných projektov a celkové hospodárenie podnikov.