Developing Communicative Competence in University Language Programmes - Šajgalíková, Helena
Univerzitná výučba jazykov v perspektíve procesu presunu od lingvistickej ku komunikačnej spôsobilosti. Žánrovo založený prístup k analýze pri identifikácii reálnych potrieb profesionálneho využitia jazyka. Návrhy jazykových programov.