So začiatkom roka nastúpia nové pravidlá - Pašek, Peter
Od januára 2014 vstupujú do platnosti ustanovenia a zmeny týkajúce sa aj obchodníkov. Daňová povinnosť, kontrolné výkazy, sankcie za oneskorenie, súhrnné výkazy.