Dozrel čas na rozvoj nových formátov - Jurašková, Tatiana
Kým v minulosti vznikali menšie, či stredne veľké obchodné centrá na okraji miest, v súčasnosti sa stavajú vo vychytených lokalitách a ich nákupné plochy dosahujú výrazne väčšie čísla. Investori volia na stavby stále viac menšie okresné mestá.