Vyšší úroveň poskytovaných služeb - Libora, Pavel
Rastúci trend dopytu zákazníkov po službách s vyššou pridanou hodnotou. Služby s vyššou pridanou hodnotou (VAS - value added services) v logistike. Profesionalizácia doplnkových služieb. Skúsenosti odborníkov v logistike.