Sheryl Sandbergová se do toho umí opřít - Kapoun, Jan
Sheryl Sandbergová je podľa časopisu Forbes šiestou najmocnejšou ženou sveta. Pomáhala pri rozbehu spoločností Google a Facebook. Je nielen špičkovou manažérkou, ale tiež osobnosťou presadzujúcou rovnaké práva žien.