Odovzdávanie ocenenia Národná cena produktivity za rok 2012 - Herčko, Jozef
Súťaž Národná cena produktivity je organizovaná Slovenským centrom produktivity na základe poverenia Ministerstva hospodárstva SR. Ocenenie víťazov v jednotlivých kategóriách za rok 2012.