Vedení lidí v 21. století - Suchý, Jiří
Dve úrovne potenciálu človeka: poznávanie a konanie. Základný pozitívny potenciál človeka. Základný negatívny potenciál. Pozitívna hodnotová orientácia. Desať prvkov aplikačného potenciálu, s ktorými je možné v každej firme pracovať. Čo signalizuje vonkajšie správanie ľudí. Potenciál a firemná kultúra. Manažér v úlohe správcu ľudského kapitálu.