Antagonizmus hodnotiacich kritérií riadenia podniku - Spišák, Ján
Hodnotiacie kritéria riadenia materiálového toku a riadenia zásob v podniku. Nové možnosti dosiahnutia úspor celopodnikových nákladov jednotlivých oddelení na výsledky celého podniku.