[Strategický manažment. Prípadové štúdie] - Matulčíková, Marta, 1964-
Recenzia na skriptá, ktoré slúžia ako učebná pomôcka na semináre s daného predmetu. Zahŕňajú spolu 39 prípadových štúdií, ktoré približujú problematiku strategického manažmentu a spájajú teoretické poznatky o jeho metódy postupy a nástroje s praxou podnikov a organizácií.