Poistenie v nezamestnanosti - Mrukviová Tomiová, Sandra
Povinné a dobrovoľné poistenie v nezamestnanosti. Dávky v nezamestnanosti. Kedy zanikne a kedy sa premlčí nárok na výplatu dávky v nezamestnanosti.