Nová filozofia vzdelávania - Krajňáková, Emília
Zvyšovanie kvality fungovania vzdelávacieho systému. Spoločné znaky metodík, zabezpečujúcich realizáciu princípov osobnostne orientovaného vzdelávania. Prekážky a neochota zmien vo vzdelávacích systémoch.