Optimálne riadenie zníži náklady - Brezovský, Jozef
Logistika v stavebníctve. Optimálne riadenie nákupu stavebných materiálov a tvorby zásob. Hospodárnosť zásobovania stavieb. Stavebná výroba ako zákazkovo orientovaná výroba. Dôraz na načasovanie. Účelný logistický koncept.