Rodí sa anuitný trh - Čamek, Miroslav
Novela zákona o starobnom dôchodkovom sporení, ktorú predložilo Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny SR. Proces prechodu zo sporiacej do výplatnej fázy, ktorý bude sprevádzať budúceho dôchodcu sporiaceho si v II. dôchodkovom pilieri.