Maldivy - ostrovy viery a nádeje - Mišúnová, Ema
Maldivy predstavujú tisíce ostrovov v Indickom oceáne. História, politický systém, obyvateľstvo, špecifiká ekonomiky, potenciál a rozvoj cestovného ruchu, hotelierstvo, aktívny cestovný ruch.