Veľký hráč na Facebooku - Hinšt, Jaroslav
Rozhovor s generálnym riaditeľom firmy Pixel Federation, ktorú pred šiestimi rokmi založila štvorica Slovákov ako garážovú firmu. Vypracovala sa medzi najúspešnejších programátorov hier na Facebooku. Vlaková simulácia TrainStation má tri roky a mesačne si ju zahrajú asi dva miióny ľudí.