Sedem populárnych (falošných) mýtov o výplatách dôchodkov z II. piliera - Čamek, Miroslav
Analýza najviac používaných výhrad, ktoré sa vyskytujú v súvislosti so zverejnenou anuitnou novelou zákona o starobnom dôchodkovom sporení.