Asistenčné služby verzus lovci nehôd tlačová beseda SLASPO o súvislostiach povinného zmluvného poistenia
Tlačová beseda Slovenskej asociácie poisťovní o povinnom zmluvnom poistení, jeho viacerých súvislostiach a nových javoch, ktoré motoristi ani poisťovne ešte pred pár rokmi nepoznali.