Tatarstan - región dynamického rozvoja v rámci Ruskej federácie - Gurňák, Daniel
Základné geografické a fyzickogeografické charakteristiky. Stručný historický a politický vývoj Tatarstanu. Špecifiká vo vývoji a zložení obyvateľstva. Špecifiká súčasnej ekonomickej situácie Tatarstanu. Tatarstan - ruský ropný emirát?