Nenápadná svetová revolúcia - Senkovič, Marek
Súčasné obdobie ako obdobie energetickej revolúcie. Zmena zaužívaných pravidiel, preferencií spotrebiteľov, závislosti medzi nimi a dodávateľmi, ako aj medzi krajinami. Štrukrurálne zmeny v energetike. Medziročný pokles spotreby elektriny. Masívna ťažba brydlicového plynu v USA. Budúci vývoj v energetike.