Analýza citlivosti hodnôt Herfindahlovho-Hirschmanovho indexu slovenského bankového sektora - Brezina, Ivan, 1963-
Prezentácia možností rozšírenia použitia najpoužívanejšieho špeciálneho indexu na meranie absolútnej koncentrácie v odvetví - Herfindahlovho-Hirschmanovho indexu, ktorý ako všeobecne najpoužívanejšiu mieru koncentrácie do smerníc pre posudzovanie fúzií podnikateľských subjektov zapracovali mnohé krajiny. Empirická analýza na slovenský bankový sektor.